Eterično ulje Nerolija

Novi proizvod

Neroli

  • potiče cirkulaciju
  • poboljšava izgled kože
  • pogodan za sve tipove kože
  • idealan za suhu i osjetljivu kožu

Ovo eterično ulje nerolia dolazi iz Indije i pogodno je za primjenu u difuzer lampi.

Više detalja

TRENUTNO NEMA NA STANJU!

18,90 KM

Specifikacija

ZEMLJA PORIJEKLA Slovenija
PAKOVANJE 10ml

Više informacija

Dobiva se destilacijom vodene pare iz cvjetova drva slatke naranče. Ulje ima tamnozelenu do žućkaste boje i slatki, cvjetni miris po citrusima. Mnogi aroma-terapeuti preporučaju ovo ekskluzivno eterično ulje. Ulje nerolia poboljšava cirkulaciju i potiče rast stanica. Može spriječiti nastanak ožiljaka i strija te se stoga nalazi u mnogobrojnim kozmetičkim proizvodima za jačanje kože. Osim toga smanjuje emocionalan stres.

Svaki tip kože ima korist od pozitivnih njegujućih osobina eteričnog ulja nerolia. Posebno je pogodno za njegu suhe, iritirane i osjetljive kože, ali također regulira i masnu kožu i smanjuje povećane pore. Ulje nerolia pomaže u smanjenju akni, naročito kod kože kojoj nedostaje vlažnost. Kod redovite primjene poboljšava se izgled kože kod popucalih kapilara i vena.

Dobro se miješa sa:

lavandom, limunom, kaduljom, mirtom, muškatom, cimetom, klinčićem.

Zanimljive činjenice:

Dok je eterično ulje gorke naranče već stoljećima poznato, ulje nerolia otkriveno je tek u 17. stoljeću. Dobilo je ime prema Anna Maria de la Tremoille, princeze Nerole. Venecijanci jako su cijenili pozitivne osobine ovog ulja.

Sigurnosna uputa:

Pažljivo pročitajte uputu o primjeni i točno se pridržavajte upute. Ulje je samo za vanjsku primjenu, nije za konzumaciju. Ne koristiti nerazrijeđeno. Nije toksično, ne nadražuje. Ne koristiti za vrijeme trudnoće.

Sastojci:

Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange), Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Peel Oil

Gorka naranča iz porodice Rutaceae potječe sa Sredozemlja i Amerike. Ulja gorke naranče se dobivaju postupkom hladnog prešanja kore i djeluju antiseptički, antibakterijski i antifungicidno. Detoksicira, djeluje protiv upala i vitalizira kožu. Ulje gorke naranče može se općenito koristiti za njegu kože, posebno je dobro u proizvodima protiv celulita. Potreban je oprez prilikom sunčanja jer ulje gorke naranče ulje može izazvati mrlje na koži. U aromaterapiji, gorka naranča potiče spavanje i harmonizira. Njezin će vas miris oraspoložiti i učinkovit je kod nervoze i pesimizma, daje hrabrost i samopouzdanje.

Recenzije

Napišite recenziju

ostali proizvodi iz iste kategorije:

Pratite nas na Facebook-u