Kuća čaja

Dobri susreti često počinju odvajanjem vremena, okupljanjem i pokazivanjem zanimanja za druge. Posjetioci postaju poznanici, a poznanici se pretvaraju u lojalne goste, kupce, partnere i prijatelje..

cms-img

Svima vama topla dobrodošlica u našu “Kuću čaja”!

Jedinstveno mjesto gdje ljubitelji čaja, a i oni koji će tek postati, mogu pronaći više od 250 vrsta najkvalitetnijih čajeva iz Japana, Kine, Sri Lanke, Indije, Južne Afrike... U bogatoj ponudi možete pronaći ciste čajeve u listu, kao prvoklasne mješavine koje se ističu egzotičnim okusima i mirisima prirode, iz najdaljih dijelova planete, a svaki od čajeva posjeduje sebi karakterističnu aromu, te ujedno i pozitivan efekt na zdravlje, po čemu su čajevi i poznati širom svijeta. Pored čajeva, kupci u Kući čaja, mogu naći i opremu za pravilnu pripremu, serviranje i ispijanje istih, a i dobiti stručan savjet ili sugestiju od edukovanog osoblja. Atraktivnost i jedinstvenost našeg posuđa i pribora za čaj te sami čajevi razlog su što ih naši dragi kupci često odabiru kao poklone svojim najbližima, porodici i prijateljima.

Pridružite nam se sada na uzbudljivom, inspirativnom i informativnom putu otkrića kroz svijet 100 % prirodnih, EU certificiranih proizvoda, gdje ćemo zajedno sa vama širiti kulturu pravljenja i ispijanja čaja.

Dođete kao kupci, odete kao prijatelji. :)


Pratite nas na Facebook-u