Dostava

Dostava narudžbi se vrši putem brze pošte sa kojom pošiljaoc ima ugovor.

Vrijeme isporuke:

Standardno tranzitno vrijeme predstavlja vrijeme od momenta preuzimanja do momenta uručenja Vaše pošiljke. Za gotovo cijelu teritoriju Bosne i Hercegovine standardno tranzitno vrijeme je 24 radna sata. Subota i Nedjelja ne ulaze u standardno tranzitno vrijeme, što znači da pošiljke koje preuzmemo za transport u toku petka imaju planiranu dostavu u ponedjeljak.

Ukoliko dostava Vaše pošiljke u standardnom tranzitnom vremenu bude onemogućena utjecajem više sile (blokade puteva, saobraćajne nezgode, eventualnog kvara na vozilu) ili bilo kojim drugim događajem nad kojim nemamo utjecaja, molimo Vas za razumijevanje i povjerenje da će Vaša pošiljka biti dostavljena u što skorijem vremenu.

Trošak isporuke:

Trošak poštarine iznosi 8,00KM, koji se plaća pouzećem.

Besplatna dostava:

U koliko iznos narudžbe prelazi 120KM, dostava je besplatna, odnosno trošak dostave preuzimamo mi.

Način plaćanja:

Ukoliko ste naručili proizvod kojeg Vam u pošiljci dostavlja brza pošta, a plaćanje trebate izvršiti pouzećem postupak je vrlo jednostavan. Dostavljač će na Vašu adresu doći sa pošiljkom i prilikom isporuke zatražiti da mu predate iznos za kojeg je pošiljatelj tražio da se naplati pouzećem. Plaćanje pouzećem je isključivo gotovinom.

Savjetujemo:

• da pripremite tačan iznos novca

• ukoliko ne znate koliki je tačno iznos kojeg trebate platiti, kontaktiraje našu Službu za korisnike

Ako se nalog plaća po predračunu, moramo najprije pričekati da uplaćena sredstva legnu na račun pošiljaoca i tek onda isporučiti proizvod.


Pratite nas na Facebook-u